HAKKIMIZDA

Gunluk yasamda makyaj bireyin bilincli olarak dıs gorunumunde yaptıgı fiziksel degisiklikler ve bireyin kendini ifadesinin bir yoludur.

Opera , bale,tiyatro,sinema ve tv de ise makyaj sanatciyi canlandiracagi karakterin ozelliklerine uygun bicimde cesitli makyaj malzemelerinin yardimiyla degistirme sanatidir.

Ulkemizde sinema ve televizyon sektorunun gelismesiyle birlikte artık profesyonel makyaj sanatcilarina ve profesyonel makyaj malzemelerine daha cok ihtiyac duyulmaya baslanmıstır.

Makyaj odasi olarak bizlerin amaci makyaj sanatini Turkiye’de hak ettigi noktaya tasimaktır.

Biz kim miyiz?

Alev Unal ; Kocaeli univesistesi radyo&sinema tv bolumunde ogrenciyken bir hobi olarak basladigi makyaj sanatina Ahsen Gülkaya ve Derya Ergun egitimleri ile devam etti.

Sonrasinda Ahsen Gülkaya Bennye Makeup ekibinde kariyerine profesyonel olarak devam etti.

Ekip olarak da bireysel olarak da bir cok sinema, dizi ve reklam filminde calisarak onemli islere imzasini atmaya devam etmektedir.

Burcin Sahin;Makyaj sanatina olan ilgisini gelistirmek icin 2008 yilinda Kanada’ya gitti.

George Brown College ‘da Intensive English skills sertifikasini aldıktan sonra The School Of Professional Makeup ta master programa katıldı.

Bu programda Kozmetik, EFEKT,plastik makyaj,airbrush ve sac tasarım bolumlerini tamamlayıp mezun olduktan sonra bir sure oradaki is imkanlarini degerlendirip 2011 yılında Istanbul’a dondu.

Ilk olarak M.A.C te makyaj kariyerine basladi sonrasinda freelance olarak sinema,reklam,fotograf cekimleri ve ozel etkinliklerde yer alarak kariyerine devam etti ve etmektedir.
BLOG KATEGORİLER

MAKYAJ ODASI NEDİR?